top of page

automatiseren

WE TAKE IT TO NEW HEIGHTS

#1

hardware

quibus integreert al sinds 1996 computers en servers van Intel. Al deze systemen worden op maat gemaakt. Notebooks en tablets leveren we van bekende merken als Microsoft, HP, Lenovo en Acer. 

#4

systeembeheer

Wij verzorgen uw systeembeheer door het inrichten van uw servers en netwerk en dit 24/7 te monitoren. quibus biedt volledig beheer tegen een vast tarief per maand. Geen verborgen kosten en nooit verrassingen. Wij beheren zowel fysieke servers als virtuele machines op (co-)locatie of in de cloud. Elk merk server wordt ondersteund.

#2

software

Goede software is de basis van productiviteit. quibus weet dat als geen ander. Of het nu gaat om de aanschaf, installatie of uitleg, wij hebben de kennis in huis. Voor zowel reguliere, upgrade- of cloudlicenties.   

#5

clouddiensten

Naast IT-diensten als systeembeheer en -configuratie kunt u bij ons terecht voor allerhande clouddiensten. Office 365, online opslag & back-up, Skype for Business-telefonie en nog veel meer! We informeren u graag over de mogelijkheden en berekenen uw kostenbesparing voor u. E-mail ons voor een offerte.

#3

beveiliging

Alle systemen zijn tegenwoordig verbonden met elkaar en het internet. Dit stelt eisen aan uw beveiliging. quibus heeft specialisten in dienst op het gebied van beveiliging van uw apparaten en uw netwerk. Ook voor noodsupport bij eventuele besmettingen staan wij voor u klaar! 

#6

detachering & purchasing

Soms is een project te complex om in eigen beheer uit te voeren. In dat soort gevallen biedt quibus uitkomst. Zowel project-management als detachering wordt door ons verzorgd. Voor scholen en grote bedrijven doen we ook aankoopondersteuning. Wij kopen voor u in tegen distributieprijzen met als enige kosten onze dienstverlening. 

HULP NODIG? BEL OF E-MAIL ONS NU!
bottom of page