top of page

wegen

YOUR SCALE, OUR SKILL.

IT is overal om ons heen, ook in de weegindustrie. Systemen worden slimmer en computergestuurd. Alle apparatuur wordt centraal aangestuurd en informatie wordt volledig geïntegreerd in uw back-office. Zo heeft u maximale controle over uw bedrijfsproces. 

 

quibus heeft expertise op het gebied van IT,  systeemintegratie en uw (weeg)apparatuur. We zijn één aanspreekpunt voor uw gehele bedrijfsvoering. 

Op het gebied van wegen leveren, integreren, repareren en onderhouden wij apparatuur voor de retail, industrie en healthcare. Dit zijn zowel standaard 'out of the box' systemen als maatwerk. Heeft u een uitdaging? Wij denken mee! 

#1

retail

quibus levert retail apparatuur van de belangrijkste toeleveranciers in de weegindustrie. Wij hebben alles wat u zoekt tegen scherpe prijzen. De meeste producten staan in onze webshop. Staat uw keuze er niet bij, vertel het ons!

Voor alle retail producten biedt quibus ook onderhoud en verzorgen we plaatsing.

LEES

VERDER

#2

industrie

Specifiek voor de industrie biedt quibus een breed scala aan oplossingen, zowel in niet-automatische als automatische weegapparatuur, indien gewenst geijkt. Maatwerkoplossingen worden geboden in samenwerking met onze partners. Voorbeelden van maatwerk zijn ATEX-oplossingen of weegsystemen met hoge resolutie voor laboratoria. 

LEES

VERDER

#3

healthcare

De gezondheidszorg, dieet- en fitnessindustrie hebben specifieke wensen. quibus is op de hoogte van zowel de technieken (zoals BIA analyse) als regelgeving (WIBAZ richtlijnen) in deze sector.  

Kijk op onze healthcare-pagina voor meer informatie!

LEES

VERDER

SPECIFIEKE VRAAG OVER WEEGAPPARATUUR? BEL ONS!
bottom of page