top of page

industrieel wegen

YOUR SCALE, OUR SKILL.

De industriële oplossingen van quibus voorzien in de behoefte van elk bedrijf dat een robuuste en betrouwbare oplossing zoekt op het gebied van wegen. Voor elke toepassing en in elke werkomgeving hebben we het juiste apparaat. Schroom daarom niet om ons te mailen (quibus@quibus.nl) of te bellen (085-0530053) zodat wij u kunnen helpen met het beste advies.

Ook voor controle, kalibratie en onderhoud bent u bij quibus aan het juiste adres. We werken met vaste lage tarieven voor onze werkzaamheden.

De industriële oplossingen van quibus zijn onderverdeeld in de lichte industrie, laboratoria en medische instellingen.

#1

(lichte) industrie

quibus levert een breed assortiment producten voor de lichte industrie. Voor AGF bieden we standaard 40x40 RVS plateaus met indicators. Voor pallets hebben we grote plateaus, desgewenst als vloer (inbouw) model. Alle weegplateaus voor de industrie kunnen met ijkcertificaat geleverd worden. 

SHOP

NU!

#2

laboratoria

Speciaal voor laboratoria biedt quibus een breed scala aan precisie en analytische weegschalen, indien gewenst geijkt.

Deze hoog-resolutie weegschalen zijn leverbaar met een breed assortiment aan accessoires. Heeft u specifieke wensen? mail of bel ons.  

SHOP

NU!

#3

medisch wegen

In medische instellingen dient weegapparatuur, afhankelijk van de toepassing aan bepaalde voorwaarde te voldoen. Zo is in sommige situaties klasse III verificatie verplicht. Deze verplichting is er in ieder geval voor personen-, baby-, bed- en dialyseweegschalen 

SHOP

NU!

SPECIFIEKE VRAAG OVER WEEGAPPARATUUR? BEL ONS!
bottom of page