top of page

integreren

EFFORTLESS EFFICIENCY

#1

Dibal

Dibal weegapparatuur wordt geleverd met een krachtige software suite. quibus is getraind om het beste uit deze software te halen. Dit varieert van de hulp bij de inrichting van uw weegschaal tot het opzetten van het geautomatiseerd systeem. Wij verwerken PLU-informatie vanuit een willekeurig bestand en exporteren uw verkoopinformatie naar elk gewenst formaat! 

#4

Tanita

Voor Tanita zijn softwareoplossingen beschikbaar om uw metingen te registreren. quibus levert en ondersteunt deze software. Soms is de ruwe informatie gewenst om te verwerken in eigen formules. Vraag ons om de juiste bestanden in (bijvoorbeeld) Excelformaat. 

#2

Avery-Berkel

Avery-Berkel maakt gebruik van MX-softwareoplossingen voor het inrichten, koppelen en het maken  rapportages vanuit de weegschalen. quibus helpt u bij het inrichten van deze software zodat u het maximale uit uw product haalt. 

Ook verzorgt quibus de configuratie van Connect24-7, de cloud-gebaseerde verkoopoplossing voor XTx-weegschalen.

#5

administratie software

Voor uw administratieve software  bieden we integratiediensten. Te denken valt aan koppelingen tussen uw webshop, apparatuur en facturatie module. Wij bieden support op de meest gebruikte administratiepakketten zoals Exact en Accountview.

#3

Weightmanager

Veel retailbedrijven gebruiken Weightmanager als back-office systeem voor hun weegschalen en POS systemen.

 

quibus werkt samen met Weightmanager en helpt bij het inrichten van uw weegschalen,de koppeling met MX-connect en het juist instellen van uw routers en internetverbinding.

#6

productiviteit tools

Samenwerken is fijn maar biedt ook uitdagingen. Hoe deel je documenten of simpelweg een terugbelverzoek? Ook complexere vraagstukken als het inrichten van een digitale helpdesk of het automatiseren van afspraken of werkbonnen. quibus regelt het!

HULP NODIG BIJ INTEGREREN? BEL ONS!
bottom of page