top of page

retailoplossingen

WE SELL A SOLUTION, NOT A PRODUCT

In retailomgevingen komen veel disciplines samen. Het gaat niet alleen om het kassasysteem of weeg-, snij- of vacuum- apparatuur. Het gaat meer om de totale werkomgeving. Het onderhoud van het productassortiment, voorraadbeheer en het verzorgen van rapportages is de basis van elke retail omgeving. Het liefst nog gekoppeld aan (PLU) databases van toeleveranciers en aan een administratiesysteem voor het opstellen van rapporten of de BTW aangifte.

quibus zorgt ervoor dat alles samenwerkt. We koppelen POS en weegapparatuur aan uw administratie en verzorgen geheel geautomatiseerd updates van productinformatie vanuit uw leveranciers.

Om het nog makkelijker te maken kunt u bij quibus ook terecht voor de installatie en het onderhoud van uw computerapparatuur en netwerkcomponenten. We programmeren graag uw internet router voor beheer op afstand of plaatsten uw bedrijfskritische data (veilig) in de cloud. Zo kunt u ook vanuit huis de controle houden. 

De apparatuur wordt vakkundig onderhouden door onze specialisten. Bij u op locatie of op afstand.

#1

weegapparatuur

quibus levert retail apparatuur van de belangrijkste toeleveranciers in de weegindustrie. Wij hebben alles wat u zoekt tegen scherpe prijzen. De meeste producten staan in onze webshop. Staat uw keuze er niet bij, vertel het ons!

Voor alle retail producten biedt quibus ook onderhoud en verzorgen we plaatsing.

SHOP

nu!

#2

softwareoplossingen

Specifiek voor de retail biedt quibus een breed scala aan software oplossingen en verzorgen we de koppeling tussen uw bestaande systemen met uw kassa en weegapparatuur.

Door systemen te integreren bespaart u veel tijd en krijgt u een beter inzicht in uw verkopen.

quibus staat voor u klaar en daagt u uit! leg uw wensen voor bij quibus en wij doen een vrijblijvende inventarisatie . 

SHOP

nu!

#3

snijmachines

Naast POS en weegapparatuur levert en onderhoud quibus snijmachines, vacuümmachines en countertop- apparatuur. Levering en onderhoud vanuit één leverancier. Voor u één aanspreekpunt en het gemak van one-stop-shopping.

In onze webwinkel vindt u een greep uit het assortiment. Staat er niet wat u zoekt? laat het ons weten! 

SHOP

nu!

SPECIFIEKE VRAAG OVER RETAILAPPARATUUR? BEL ONS!
bottom of page