top of page
BF1R8261_01.jpg

TANITA DC-360s

dc-360-angle_-01_jpg.webp

professionele biometrische analyse in 15 seconden

Waarom kopen bij quibus?

Laagste prijs gegarandeerd

Tanita service center

Wij hebben een fysiek adres

Quibus biedt een laagste prijsgarantie en verzekert dat je het laagste beschikbare tarief betaalt voor een Tanita professionele weegschaal. Als elders een lagere prijs wordt gevonden, laat het ons weten. Shop zorgeloos en betaal nooit teveel!

Als Tanita service center staan wij voor jou klaar! Van snelle reparaties en technische ondersteuning tot deskundig advies, we leveren betrouwbare oplossingen. Vertrouw op onze expertise zodat jij zorgeloos kan werken met jouw Tanita product.

Ook doen wij de tweejaarlijkse kalibratie indien gewenst!

Ontdek het beste van beide werelden met onze webshop en fysiek adres in één. Shop gemakkelijk online en geniet van het vertrouwen dat lokale aanwezigheid biedt. Persoonlijke service, eenvoudig retourneren en lokale ondersteuning maakt Quibus de beste keuze.

Een biometrische weegschaal van Tanita is een geavanceerd stukje technologie dat niet alleen je lichaamsgewicht meet, maar ook andere belangrijke lichaamscompositiegegevens verzamelt en analyseert. Tanita is markleider dat gespecialiseerd is in gezondheids- en lichaamscompositiemetingen, de Tanita biometrische weegschalen zijn ontworpen om meer inzicht te bieden in je gezondheid dan traditionele weegschalen.

Wat Tanita's biometrische weegschaal onderscheidt, is het vermogen om informatie te verstrekken over verschillende aspecten van je lichaamssamenstelling, zoals:

Lichaamsvetpercentage

Deze weegschaal maakt gebruik van bio-elektrische impedantieanalyse (BIA) om een schatting te maken van je lichaamsvetpercentage. Dit wordt gedaan door een zwakke elektrische stroom door je lichaam te sturen en de weerstand te meten. Vetweefsel geleidt elektriciteit anders dan spierweefsel, waardoor het mogelijk is om een inschatting te maken van je vetpercentage.

Viscerale vetniveau

Visceraal vet is het vet dat zich ophoopt rond je interne organen en kan bijdragen aan gezondheidsproblemen. Tanita-weegschalen kunnen dit niveau meten en aangeven of je binnen een gezond bereik zit.

Botmassa

De weegschaal kan een schatting maken van je botmassa. Dit is handig om inzicht te krijgen in de gezondheid van je botten.

Spiermassa

De weegschaal kan ook een schatting maken van je spiermassa, opnieuw met behulp van BIA-technologie. Aangezien spierweefsel meer water bevat en daarom elektriciteit beter geleidt dan vetweefsel, kan de weegschaal onderscheid maken tussen de twee.

Metabolische leeftijd

Een interessante functie van Tanita-weegschalen is het berekenen van je metabolische leeftijd. Dit is een schatting van de leeftijd van je metabolisme op basis van je lichaamssamenstelling. Een lager metabolische leeftijd duidt op een gezonder metabolisme.

Vochtgehalte

Door het meten van de elektrische geleiding in je lichaam, kan de weegschaal een schatting maken van je vochtgehalte. Dit is nuttig om je hydratatieniveau te beoordelen.

Het is belangrijk op te merken dat hoewel deze professionele biometrische weegschalen voor trainers en diëtisten nuttige informatie bieden voor het begeleiden van hun klanten, ze niet altijd 100% nauwkeurig zijn en de resultaten kunnen variëren op basis van factoren zoals hydratatieniveau en maaltijdtiming. Het is een goed idee om regelmatig metingen te doen onder vergelijkbare omstandigheden om een goed beeld te krijgen van je lichaamssamenstelling en gezondheidsvoortgang.

bottom of page