top of page

Onze webwinkel geeft een overzicht maar bevat niet het volledige assortiment. Heeft uw specifieke wensen of wilt u producten in grotere aantallen kopen? Bel of e-mail ons dan voor een offerte op maat (085-0530053 of quibus@quibus.nl).

QardioArm

QA-A100
€97,00
Op voorraad
1
Productgegevens

QardioArm, de slimme digitale bloeddrukmeter

PRECIES & KLINISCH GEVALIDEERD
QardioArm draadloze bloeddrukmeter meet je systolische en diastolische bloeddruk, je hartslag en herkent een onregelmatige hartslag. Hij is goedgekeurd door de FDA en klinisch getest om zowel aan de Amerikaanse als de Europese standaarden te voldoen.

DRAAGBAAR & ONOPVALLEND
Het elegante en compacte ontwerp van de QardioArm betekent dat je hem altijd bij je kunt houden en kunt gebruiken waar en wanneer je maar wilt. Bovendien laat de unieke functie PLAATSEN je zowel de geografische locatie als de tijd van je metingen bijhouden.

HANDIGE FUNCTIES
Stel doelen en herinneringen in, houd onregelmatigheden bij of voer een drievoudige meting uit. De Qardio App zit vol functies waardoor je snel en eenvoudig je bloeddruk kunt meten - zoals het ook zou moeten.

EENVOUDIGE SETUP
De QardioArm draagbare bloeddrukmeter werkt draadloos met de gratis Qardio App, waardoor de functionaliteit wordt verrijkt met bruikbare en unieke functies. Tik simpelweg met je smartphone of tablet tegen je QardioArm voor een eenvoudige installatie. Zo simpel is het.

RIJK AAN INZICHT
Bekijk je resultaten op het diagram van de Wereldgezondheidsorganisatie om je metingen makkelijk te interpreteren en volg je trends aan de hand van eenvoudige grafieken en diagrammen. De Qardio App steunt je op weg naar een betere gezondheid.

NOG BETERE PRECISIE
De fotodiavoorstelling helpt je te ontspannen gedurende je metingen, waardoor het meten van je bloeddruk een fijn moment wordt. Kies uit je eigen fotobibliotheek of gebruik onze kalmerende fotogalerij.

EENVOUDIG IN GEBRUIK
Al je metingen worden automatisch bewaard in de veilige, HIPAA-conforme cloud van Qardio. Je kunt je trends, diagrammen en gemiddelden direct op je scherm bekijken en actief je gezondheid managen.

GEÏNTEGREERDE TECHNOLOGIE
De Qardio App is geïntegreerd met Apple Health en ondersteunt de Apple Watch, zodat het controleren van je gezondheid of de gezondheid van je naasten net zo eenvoudig wordt als kijken hoe laat het is. QardioArm werkt ook met S Health op je Android-apparaten.

GEMAAKT OM TE DELEN
QardioArm bluetooth bloeddrukmonitor kan op ieder moment worden gekoppeld met maximaal acht smartphones of tablets. Deel je gegevens automatisch met vrienden en familie met behulp van de functie binnen de app of stuur je resultaten naar je arts via e-mail.

Productgegevens:

GEWICHT
310 g (0.68 lb) inclusief batterijen

APPARAATAFMETINGEN
140 x 68 x 38 mm (5.5 x 2.7 x 1.5 in)

BANDGROOTTE
22 - 37 cm omtrek (8.7 - 14.6 in)

METING
Oscillometrische methode met automatisch oppompen en gecontroleerd ontluchtingsventiel

MEETBEREIK
40-250 mm Hg voor bloeddruk, 40-200 slagen/min. voor polsslag

MEETRESOLUTIE
1 mm Hg voor bloeddruk. 1 slag/min. voor polsslag

ONREGELMATIGE HARTSLAG
QardioArm beschikt over detectie van een onregelmatige hartslag

STROOMBRON
4 x 1.5V batterijen; Grootte AAA, meegeleverd

WERKT MET:
iOS 10.0 of later, Kindle, Android 5 of later, Android Wear en Apple Watch. Bluetooth 4.0 is vereist.

Bewaar dit product voor later

Alle artikelprijzen op onze site worden vermeld exclusief 21%BTW. De BTW wordt berekend bij de kassa.

U kunt bij ons op rekening bestellen of betalen met iDeal 

bottom of page