top of page

Onze webwinkel geeft een overzicht maar bevat niet het volledige assortiment. Heeft uw specifieke wensen of wilt u producten in grotere aantallen kopen? Bel of e-mail ons dan voor een offerte op maat (085-0530053 of quibus@quibus.nl).

QardioCore

C100-IAW
€379,00
Op voorraad
1
Productgegevens

QardioArm, de draagbare ECG met meerdere sensoren

REVOLUTIONAIRE SENSORTECHNOLOGIE
QardioCore's baanbrekende sensortechnologie biedt klinisch nauwkeurige hartmonitoring, overal en op elk moment. QardioCore past naadloos in een moderne levensstijl, en richt zich op de noodzaak voor slimmere tools om de gezondheid te managen voor zowel patiënten en hun dokters.

360 GRADEN HARTGEZONDHEIDSANALYSE
Naast dat ECG gegevens continu worden bijgehouden, monitort de QardioCore ook hartslag en hartslagvariabiliteit, stress niveaus, ademhalingsfrequentie en inspanning - waardoor artsen meer inzicht krijgen in de algehele hartgezondheid en het gedrag van hun patiënten.

KLINISCH GEVALIDEERD
QardioCore draadloze ECG-monitor is klinisch gevalideerd om nauwkeurig de hartprestaties te registreren en analyseren in real-time zodat dokters en zorgverleners op afstand toegang kunnen krijgen tot medisch nauwkeurige live-gegevens.

GEMAAKT VOOR ALLEDAAGS GEBRUIK
QardioCore draadloze bluetooth ECG-monitor is spat- en regenbestendig, perfect voor alledaags gebruik. Het is de perfecte compagnon om op een makkelijke manier het hart in de gaten te houden of om training en performance te verbeteren. Alles zonder toe te geven op comfort en lifestyle.

BEKROOND ONTWERP
QardioCore heeft een slim design en is getest voor comfortabel en gemakkelijk alledaags gebruik. Het heeft de CES 2015 Innovation Award gewonnen in 2 categorieën, en ontving ook de prestigieuze 2015 Red Dot Award for Product Design.

KRACHTIG DELEN VAN GEGEVENS
QardioCore biedt een moderne manier om de hartgezondheid van een patiënt op te volgen, wat dokters en zorgverleners een krachtige tool geeft voor betere gezondheidscontrole en preventieve zorgen. Met real-time delen en analyseren van gegevens biedt QardioCore een nieuwe manier voor het managen van chronische condities en sportprestaties.

Productgegevens:

GEMETEN BIOMETRISCHE GEGEVENS
ECG
Huidtemperatuur
Hartslag
Hartslagvariabiliteit
Inspanningen
Ademhalingsfrequentie

BORSTOMVANG
70-109 cm (27.5-43 in)
Niet geschikt voor pectus excavatum (trechterborst)

WATERAFSTOTEND
QardioCore is spat- en waterafstotend, beoordeeld als IP65

AFMETINGEN
185 x 87 x 9 mm (7.3 x 3.4 x 0.4 in)

GEWICHT
130g (0.29 lb) inclusief batterijen

STROOMBRON
Lithium-ion-polymeeraccu. Gaat tot 1 dag mee zonder opladen.

ECG-KANALEN
Enkel kanaal

FREQUENTIEREACTIE
0.05 tot 40Hz

A/D SAMPLEFREQUENTIE
600 samples per seconde

SAMPLERESOLUTIE
16 bit

MEETMETHODE
Continu

VEREIST
Bluetooth 4.0
iOS-apparaat

WERKT MET
iOS 10.0 of hoger, iPhone 5 of later, iPad Air, iPad mini, iPad 4de Gen of later, iPod Touch 6de Gen of later en Apple Watch

VERPAKKINGSINHOUD
QardioCore
Drie borststraps
Laadkabel
Snelgids
Handleiding

Bewaar dit product voor later

Alle artikelprijzen op onze site worden vermeld exclusief 21%BTW. De BTW wordt berekend bij de kassa.

U kunt bij ons op rekening bestellen of betalen met iDeal 

bottom of page