top of page

Onze webwinkel geeft een overzicht maar bevat niet het volledige assortiment. Heeft uw specifieke wensen of wilt u producten in grotere aantallen kopen? Bel of e-mail ons dan voor een offerte op maat (085-0530053 of quibus@quibus.nl).

quibus programmeren standaard project weegschaal

SV-PROGRAM
€495,00
Op voorraad
1
Productgegevens

Weegschalen zijn extreem veelzijdig. Dat is fijn, maar hoe benut je de functionaliteit optimaal?

Door het kopen van de standaard programmering kunt u uw weegschaal direct gebruiken.

Om uw weegschalen goed te kunnen gebruiken is het belangrijk dat we zoveel mogelijk informatie vergaren om te programmeren in uw nieuwe weegschaal.

Wat kunt u verwachten van quibus bij een standaard programmering?

Wij nemen op korte termijn contact met u op en zullen samen met u bepalen op welke wijze wij samen snel en efficiënt al uw informatie kunnen verzamelen.

Indien u ook management software heeft aangeschaft zullen wij deze op afstand installeren en u een korte instructie geven in het gebruik. Ook zal er een basis PLU database geladen worden en overige informatie zoveel mogelijk voorgeprogrammeerd worden.

Wat is er nodig?
- Controle van de standaard database en prijzen of het aanleveren van een overzicht van uw eigen artikelen.
- Een overzicht van uw verkopers.
- De indeling van uw toetsenbord (wij verzorgen voorbeelden waaruit u kunt kiezen).
- Uw logo in digitaal formaat.
- Een computer met Windows 7, 8 of 10 voor de installatie van de management software (quibus kan u deze desgewenst offreren)
- De inloggegevens van uw internetmodem

quibus programmeert uw PLU's, verkopers, één etiket, één bonlayout en uw toetsenbord. Daarnaast geven wij u uitleg over het aanvullen van uw project met beeldmateriaal. Beeldmateriaal is i.v.m. de auteursrechten niet inbegrepen.

Als de PLU’s, verkopers, toetsenborden en bon naar uw wens zijn zullen wij een afspraak maken met één van onze monteurs voor plaatsing. Plaatsing is inbegrepen bij een standaard project.

Tijdens de plaatsing krijgt u instructie over het gebruik van de weegschaal, het afrekenen en het vervangen van de bon- of etiketrollen. Fysieke aanpassingen aan infrastructuur (stroom/netwerk) alsmede aanvullende werkzaamheden zijn géén onderdeel van een standaard programmering.

Uiteraard kan quibus tegemoet komen aan aanvullende wensen van uw zijde. Heeft u specifieke vragen, schroom niet om ons te bellen.

Bewaar dit product voor later

Alle artikelprijzen op onze site worden vermeld exclusief 21%BTW. De BTW wordt berekend bij de kassa.

U kunt bij ons op rekening bestellen of betalen met iDeal 

bottom of page